Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2009 13:32 - За една смърт..
Автор: edinstvena Категория: Политика   
Прочетен: 10871 Коментари: 20 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2009 13:46




На днешната дата се честват 64 години от победата над "германския фашизъм" или по- скоро победата на смъртта над живота.

Думите на Фюрера са били пророчески, макар и да не е сложно да се прогнозира какво става с държавите и народите , където комунизма идва на власт. Фюрера е бил свидетел на "социалистическата благодат" на Баварската Съветска република.За голям късмет на тогавашна Германия, а и Европа, свободните корпуси разтрелваха болшевишките гниди  направо на улицата, без да се церемонят с тях.


Трудно е да се каже какво би станало ,ако българската царска армия, въоръжена с последния крясък на немската бойна техника беше застанала на Дунав и заедно с румънската армия се беше опитала да спре маршал Толбухин. Със сигурност обаче съветската армия щеше да е оцапана до уши с българска кръв и може би никога не биха успели да ни окупират. Това е един урок , който би трябвало да ни научи, че човек трябва да брани , Род и Родина и това , което е той и в което вярва, без тънки сметки и без комформизъм , без компроси и особено с отявления враг.
  9 Май е една грозна дата , това са двете страни на една и съща монета. Истински мазохисти и най-долни предатели и червеи са тези , които поднасят цветя на паметниците на окупатора , на паметници, въздигащи като идоли съветските войски, бранещи една напълно антибългарска идея единствено от собствен интерес, пред тези ,които направиха възможно избиването на 300 000 българи и вкарването на десетки хиляди в концлагери, много от тях станали и храна за прасетата, на тези, които поробиха българската душа и култура и оставиха мръсните си отпечатъци върху тях. Същия този 9 май направи българина от собственик и зависещ само и единствено от собствения си труд достоен човек, борил се пет века с чуждо владичество и прескочил със много усилия и кръв траповете, които му подложи историята, в наемен ратай и роб на съветската болшевишка система , чакащ мизерната си заплатка с протегната ръка. Същата тая система деморализира и поквари българския народ, разруши хилядолетна ценностна система и душевни устои, поруга изкуство, оцеляло векове, подигра се с еволюцията на европейска България и надменно и грозно сложи кръст на развитието и като балканска сила. Същата тая система оперира човека от желания, стремежи, амбиции, инициативи и мечти,  сложи грозната петолъчка върху морала и душевността,  отрече личността, свободата на самоопределението, на избора на житейски път, на словото, на печата, на пътуванията, свободата на информацията, на вероизповедание, свободата на търговската инициатива. Победата на тази безмилостна машина за трошене на човешки души празнувате днес.


Въпросът е обаче какво празнуват и тези бедни и душевно съсипани същества, честващи празника на "Европа"? Коя Европа? На гърчещите се от страх и лицемерие пихтиести общества, треперещи пред мизерните атомни бомби на Русия, на тези които  чакат „безпомощни” поредната капка газ и прекланящи се пред варварството на руската измислена култура? Затъналата в най-банален и безидеен егоизъм Европа, тачеща повече педерастите, лезбийките и всякакви още извращения, вместо християнският морал и чиста нравственост? Европа , която преследва жестоко най-качествените си личности , но е свръх търпима спрямо всякаква чуждоземна измет, Европа, която се отрече от лидерите в историята си, отрече се от имената и идолите на времето си и издигна в култ Американски либералисти и болшивишки фанатици? Тази ли Европа , която сервилно се свива от страх пред всеки един ислямски имам и гузно мълчи пред откритите призиви за джихад от минаратета на европейските метрополии? Тази ли , в която се говори все повече на арабски, индийски и турски, която замени културата си и традициите си с Източни извратени философии ?
  Това  не е Европа , а някакъв безлик материк на маймуните, това е земя, която по нелепост на съдбата беше завладяна не от фалшива демокрация, а от чист и отвратителен комунизъм. Европа приключи своя на път именно на 9 май, Европа умря на 9 май. А наистина доста перверзия е необходимо за да се празнува една смърт , по-страшна от коя да е физическа, защото духовните измерения са много по-важни.Призовавам всички "празнуващи" вместо това да запалят една свещ и да се замислят. Тази дата е край, а не начало. За жалост, Ние сме осъдени, не ние сме отровени! Европа вече не е Европа. Духа на стария континет бе погребан преди 64 години в руините на Берлин.
Поклон пред последните рицари, които умряха, за да живеем ние. За жалост, нашият живот днес е по-лош и от смъртта!

image


Тагове:   нелепост,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Една ужасна дата. Жалко за тези, ...
09.05.2009 13:52
Една ужасна дата. Жалко за тези, които я празнуват.

А за теб поздрави и адмирации !
цитирай
2. nkf - Много добра статия, показваща с...
09.05.2009 18:07
Много добра статия , показваща същностната характеристика на положението отразявано от този "празник"-9-ти май.
Поздрави,Ели.
цитирай
3. mitternacht - ...
09.05.2009 20:25
Заради този постинг, направо те обичам!
Абсолютно на същото мнение, подкрепям те, по-точно не би могло да се каже!
За жалост, не ми стигнаха нервите да напиша нещо толкова обстойно и красиво.А също и тъжно, и брутално.

Ще ми се, как само ми се ще, всички идиоти и промити мозъци, а е нормално да са промити-50 години робство, да разберат какво всъщност честват, как те празнуват старта на погубването на България и нашия народ, бруталното отнемане на териториите ни, честта ни и заменянето им с низост и мизерия.

Отново-поздравления!
Вечна Слава на "загубилите" в този "ден на победата".И двете са в кавички.Знаем защо.Вермахта и тогавашния ред не е загубил, докато още има разумни люде, помнещи го, а това не е победа, а гавра с нашия народ.
цитирай
4. monarchism - Пируването на отрепките все ще с...
09.05.2009 22:05
Пируването на отрепките все ще свърши някога. Доброто винаги побеждава. :)

Поздрави за статията - перфектно написана!
цитирай
5. edinstvena - Tолкова ми е мъчно на този ден и такъв ...
09.05.2009 22:23
Tолкова ми е мъчно на този ден и такъв неистов гняв изпитвам.Радвам се, че сте съпричастни..
цитирай
6. boristodorov56 - "Трудно е да се каже какво би ...
10.05.2009 14:17
"Трудно е да се каже какво би станало ,ако българската царска армия, въоръжена с последния крясък на немската бойна техника беше застанала на Дунав и заедно с румънската армия се беше опитала да спре маршал Толбухин. Със сигурност обаче съветската армия щеше да е оцапана до уши с българска кръв и може би никога не биха успели да ни окупират. Това е един урок , който би трябвало да ни научи, че човек трябва да брани , Род и Родина и това , което е той и в което вярва, без тънки сметки и без комформизъм , без компроси и особено с отявления враг"

Никой не иска да коментира този момент в българската история!

Никой не иска да признае, че Германия на Хитлер -
направи нацианалния идеал на българите факт.

Защо - защото са гъзолизци и безродници - и днес,
вчера.

Факт!
цитирай
7. edinstvena - Лично аз не разбрах какво точно т...
10.05.2009 17:12
Лично аз не разбрах какво точно твърдиш, но сигурно е факт :))
цитирай
8. nikolaybg - Vaprositelna
12.05.2009 16:59
Tova, 4e si anti-komunistka, Eli, ne biva da te pravi nacional-SOCIALISTKA. Prekaleno si umna, za da ne znae6, 4e osnovata na dvete dvijeniq e edna i sy6ta. Ne mislq, 4e bi odobrila izbivaneto na desetki milioni hora, samo za6toto sa sakati, bolni, evrei, cigani,. ili pyk kato men- s o4ila (t.e za edin nacist az bih bil "invalid", koito ne biva da syzdava pokolenie). A tova se e slu4valo...

Na ostanalite drugari-nacisti, koito podkrepqt tova mnenie, bih kazal, 4e da obi4a6 Bylgaria ne e svyrzano s ve4na lubov kam Hitler, i nikoga nqma da byde. Hitler ni e izpolzvla. Kakyv nacionalen ideal e sbydnal- horata v Makedoniq da se nari4at germanci li? Ili mislite, 4e Hitler ne ni e smqtal za slavqni, vmesto za "ariici"?

Mnogo, mnogo sam razo4arovan...
цитирай
9. edinstvena - Ники, не знам защо намеси Хитлер и ...
12.05.2009 18:02
Ники, не знам защо намеси Хитлер и национал- социализма в цялата тая работа, тъй като идеята на поста ми е съвсем друга. И все пак не мислиш правилно, тъй катоосновата на двете движения е коренно различна :) Като цяло смятам, че войната е нещо ужасно и много страшно, ето защо не подкрепям напълно никого, но от двата воюващи лагера е спечелил истински опасния и жесток, за което аз съжалявам. Относно евреите, сакатите и хомосексуалните- грешиш ако си мислиш, че бих ги защитила :) И относно това, че Хитлер е използвал българите- също грешиш.

Ако си разочарован съжалявам. Ти да не би да празнуваш тази гнусна дата?
цитирай
10. monarchism - Николай, обичта към България няма ...
12.05.2009 19:35
Николай, обичта към България няма общо с Адолф Хитлер, но Адолф Хитлер има общо с България. Един от малкото държавници, които наистина са зачитали българите и са ги смятали за свой верен съюзник. Доказателства за това много. Ако следваме трезвата логика излиза, че не той, а ние сме го използвали за да постигнем интересите си. Относно "славянството" - в Германия по онова време е писал трудовете си Най-великият български историк за всички времена - д-р Ганчо Ценов, чиято теза за произхода на българите се е използвала за критерий, когато са ни обсъждали. Благодарение именно на д-р Ценов, Хитлер и германците са ни смятали за арийци, а не за някакви пустинни примитиви, дошли на магарета от Азия.

Относно националсоциализмът - няма как да се прави паралел между една градивна идеология, която връща самочувствието на германската нация, издига я духовно и материално и една гнусна доктрина, която съсипва десетки държави и унищожава населението им и духовно и материално. Трябва повече четене, особено що се касае за политиката. Германският социализъм през 19 век няма нищо общо с марксизма на болшевиките. Чети "Прусачество и социализъм" на Освалд Шпенглер за да видиш разликите между германският социализъм и английският - този на Карл Маркс. Съществуват редица трудове на германски социалисти, до един противници на Маркс, някои от тях творяли доста преди той да се е родил. Адолф Хитлер е десен революционер и като такъв е бил най-върлия враг на всичко интернационалистическо и марксическо, на всичко антихристиянско (това че бил окултист е съветска лъжа) и на всичко, което руши Божия ред на земята.

Надъхал си се с антинаци пропаганда, но не е нужно да си нацист за да се интересуваш повече и да не вярваш на следвоенната пропаганда.
цитирай
11. nikolaybg - Eli
14.05.2009 18:34
Nikoi ne e vinoven, 4e see rodil takyv, kakyvto se e rodil. Tova, za koeto nosim otgovornost, e svyrzano samo s li4niq ni izbor- nie sme izbrali pol, religiq, nacionalnost, socialen proizhod, roditeli...Principyt e, 4e trqbva da se postavqme na mqstoto na drugiq, za6toto nqkoga moje da se okajem v negovoto polojenie.
цитирай
12. nikolaybg - Monarchism
14.05.2009 18:37
Pro4el sam dostaty4no. ob6tuval sam mnogo sas skinheads v moq grad- Kazanlak- i dori sym pisal roman za tova dvijenie. Moje da go nameri6 v neta.

Osnovata e edna i sy6ta ot gledna to4ka na PRILAGANETO na vlastta. A 4e ideoologiqta e razli4na- syglasen sym. Socializmyt iska vseob6to ravenstvo, dokato nacizmyt o4evidno postavq edni hora nad drugi. nacizmyt w opredelna stepen tyrsi "po-blagorodno" 4ove4estvo. No tova e OPASNA utopiq, za6toto kakvo zna4i "swryh4ovek", kakvo zna4i "polu4ovek"?

Rezultatite sa ednakvi- potresava6ti. Pokyrtitelni. I nie, koito ne sme bili o4evidici na voinata, s kakvo pravo iskame tq da se rodi otnovo???
цитирай
13. nishtichko - А бе ти защо дрънкаш само глупости ? ...
15.05.2009 09:08
А бе ти защо дрънкаш само глупости ? Постинга изобщо няма нищо общо със скинхедс и техните възгледи, нито пък с възхвала на Хитлер и национал- социализма. Съществъва един единствен въпрос, на който нормалните хора трябва да отговорят: Кой е било по- добре да победи във войната, и отговорът на същите нормални хора е Хитлер. Защото Сталин е чудовище и хилядократно по- голямо зло. За какви евреи ми говориш тука... Военната пропаганда е много опасна, имай го в предвид- особено съветско- комунистическата.

И вземи пиши на кирилица- чудя се защо Единствена ти пуска коментарите..
цитирай
14. monarchism - Николай,
15.05.2009 14:14
какво общо имат скинхедс с националсоциализма и НСДАП?!?
Скинхед "културата" е една бунтарска глупост на банда пролетари, с нисък интелект и примитивно мислене, създадена в АНГЛИЯ. Тази псевдокултура, приличаща много на пънк халтурата няма общо с Германия, камо ли с НСДАП. Че тя самата им идеология, ако можем да говорим за такава, си е чисто интернационалистическа. Да не говорим за тоталното изкривяване на националсоциалистическата доктрина, която определено е мислена от много интелигентни хора, на още по-смислена база.

Правилно си се ориентирал за националсоциализма - той е елитарна доктрина, не егалитарна, за разлика от либерализма и комунизма. Единственото ляво при управлението на Хитлер се забелязва в икономическата му програма, която по-скоро е социал-демократическа, със силен протекционизъм, отколкото типично лява.

Думата, която търсиш е Untermensch - "подчовек". Теорията за низшите раси изобщо не е измислена от Адолф Хитлер. Много преди него расизма, като научна дисциплина доказва, че в света хората съвсем не са равни. Българите също сме дали своя принос в расологията. Препоръчвам трудовете на Крум Дрончилов. Не е нужно да си расист за да знаеш това, нужно е да се интересуваш от история. Населението на Африка по какъв критерий ще го сравниш с европейското? Че те дори не са познавали колелото, когато европейският човек стъпва на тяхна земя. Бум-ът на емигрантски вълни в Европа засилва расовата политика на германците (преди Хитлер), с цел съхранение на културата, традициите и идентичността си. Расизмът на НСДАП изобщо не тръби масово да се унищожават низшите раси, това е следвоенна пропаганда. Най-общо казано, смисъла на политиката им е - "всяка жаба да си знае гьола". Разбира се т.нар. расово осъзнаване има и друга страна на монетата - а тя е да повиши самочувствието на германците и другите народи загубили ПСВ, да ги покаже в истинската им същност - на хора-творци, които са създали европейската цивилизация и сега незаслужено страдат. Политика, какво да се прави.

Избиването на евреи е отдавна доказана измислица. Т.нар. "окончателно решение" на Фюрера е било не да затрие евреите (безспорно голяма глупост, която ще му коства супер много средства, която ще наруши междудържавните отношения с англо-саксонския свят и която на практика няма да му донесе нищо положително), а да им направи държава. Първоначалният план е бил о-в Мадагаскар, после решава да ги засели в Обетованата им земя. За доказателството на тези твърдения много историци, само защото търсеха историческата истина, ги вкараха по затворите, или самоубиха мистериозно.

Холокостът е машина за пари и ключ към обезсилването на Европа и Европейската идея. По този начин държави като Сащ и Англия все още нямат силен геополитически противник. Отново политика, която по никакъв начин не е свързана с някакви конспирации. Една либерална Европа на пацифизма, еманципацията и мондиализма по никакъв начин не може да се противопостави на една военна машина като Сащ, с християнско население.

Що се отнася до войната - чети Хънтингтън, войни тепърва ще има - дали със Сащ, дали с ислямският свят, дали с азиатците, войни ще се водят. Въпросът е, ще бъдем ли готови за тях или като страхливци ще се скрием под завивките, където жално ще заридаем.

По мое мнение, един от проблемите на българина като мъж, е че скоро не е ходил на война, не е пазил Отечеството, отучил се е да поема отговорност и да служи на някой друг освен на собствените си пороци и потребности. Тенденцията е към изпедерастяване, която е пагубна за която и да е цивилизация. Смятам обаче, че рано или късно тази тенденция ще бъде унищожена.

В заключение - когато говорим за Хитлер трябва да се придържаме към исторически факти, не към следвоенната пропаганда. Знаеш ли кое ме дразни много? Това, че Хитлер - безспорно съюзник, дори приятел на България е считан за кървав диктатор от българите, докато българоубиецът Чърчил, който пускаше бомби във вид на писалки и детски играчки, за да може да погуби някое и друго българче, се смята за голям човек и държавник, светъл пример за демокрация цивилизованост....
цитирай
15. rembo - Nishtichko
18.05.2009 10:53
Nishtichko- pi6a na latinica, zashoto sym v zala. Opcii za smqna na azbukata v tozi sait NYAMA.

цитирай
16. rembo - Monarchism
18.05.2009 10:59
Skinheads dvijenieto pledira za revisionism. Spomenah go, zahtoto iskah da pokaja, 4e sym dostaty4no kompetenten. Dori sym bil "obly4van" s nacistka ideologiya.

Ako vsi4ko za izbitite evrei i "negodni| hora e lyja, togava doktrinata na nacional-socializma si ostava neprilojena. Kakvo pravim s evreite, sled kato ne sa hora? ne gi izbivame, a gi pra6tame nqkyde na dojivotna katorga? Na tova mu kazvam humanizym. Moje da si prav, no ideologiqta so4i samo v edna posoka- kam "otstranqvane na negodnite".

Tretiyat punkt e ideyata za razlikata mejdu horata. Koi e 4ovek i koi ne e? Znam dostaty4no za evolucionnite izsledvaniq i za social-darvinizma. Bydi siguren, 4e razlikata mejdu nau4ni fakti i svetogled e ogromna. Fizi4eskite razliki mejdu rasite ne implicirat neobhodimo intelektualni takiva. Neshto pove4e: ako ima razliki mejdu rasite, to ima i takiva mejdu polovete i naciite. Koi 6te opredeli kriterii za razli4avane na "po-vis6" ot "po-nis6" 4ovek?

6te ti podskaja- tova moje da stane samo po NENAU4EN pyt. Istinskata nauka ne trygva ot predrazsydyci, a s ideqta da stigne do istinata, kakvato i da e tya.
цитирай
17. monarchism - Доктрината на националсоциали...
19.05.2009 08:14
Доктрината на националсоциализмът е свързана с избиването на евреи ли? Това сериозно ли е? :)))
цитирай
18. edinstvena - Ники, струва ми се, че твърде по ф...
19.05.2009 09:56
Ники, струва ми се, че твърде по философски гледаш на нещата и бягаш от обективност. Това е история, дори политика и тук място за философия няма. Има факти , принципи, доктрини, програми- нещата са категорични. Тези общи приказки за толерантността и отговорността пред собствената съвест някакси не се връзват :) По Кантиански се опитваш да изтъкнеш някакви всеобщи истини, които обаче са неприложими.Като голяма част и от философията на гореспоменатия идеалист Кант :) Когато става въпрос са политика, в частност за толкова сериозна война като Втората световна предполагам ти е близко факта, че по време на война ценностите се изкривяват и преобръщат.. Така, че ако нещо в програмата на Хитлер не ти допада като идея, цитирай, въпреки, че програмата на националсоциалистите е безпогрешна по мнението на повечето специалисти. Да твърдиш, че избиването на евреи е част от доктрината, е меко казано несериозно :)
цитирай
19. bogatyr - които направиха възможно избиването на 300 000 българи
18.01.2010 15:42
Ако вместо Сталин ни беше окупирал неуспелият художник със смешните мустачки, дали ситуацията би била различна ?
Според мен - да. Той щеше да избие много повече.
цитирай
20. konstant7 - Поздравления !
07.02.2010 18:28
Поздравления !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edinstvena
Категория: Изкуство
Прочетен: 399638
Постинги: 74
Коментари: 648
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031