Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2009 13:33 - Да осъдим зверствата на комунизма
Автор: edinstvena Категория: Политика   
Прочетен: 12645 Коментари: 27 Гласове:
1

Последна промяна: 25.04.2009 13:44


Канибализъм в Комунистическа Русия
image Санкт Петербург - по време на глада от 1917-1919 г. членовете на комунистическата партия са живели приятен живот, …докато канибализмът става форма на оцеляване за обикновените хора...
Комунистически зверства
image
Орша, 1918 г.. Членовете на комунистическата партия изтезаваха, кастрираха... беше кланица... всеки ден, от самото начало на 1917 г.

image
Киев, Украйна, 1919 г.. Масови кланета от страна на болшевиките.

image
Естония, 1919 г.. По време на нахлуването в Естония руската Червена армия изтезава и избива естонци и царистки руски поданици.

image
Жертви на Сталинизма
Унгария под комунизъм
image
Унгария, 1919 г.. Известният унгарски комунист Бела Кун и неговите другари одират (на живо) десетки политически "врагове" на комунизма.

image
Унгарската комунистическа революция от 1919 г. Изтезания и убийства - всекидневна практика на комунистическите привърженици.


 
image Необходимо е хората да знаят, че комунизъмът - тоталитарна система, с нищо по-добра от многообразния фашизъм - е до голяма степен отговорен за превръщането на 20-ти век в най-кървавия век на човешката история. Навсякъде където последователите на Маркс са били в състояние да заграбят властта, е имало репресии, терор, мъчения, масови убийства и в много случаи геноцид на класова основа. Не мога да наблегна достатъчно силно колко е важно това да бъде прочетено, защото съм чувал достатъчно често от твърде много "полезни идиоти" да казват неща като "Аз всъщност не гледам на комунизма като на нещо лошо." (Whoppi Goldberg) и "Когато комунистически СССР беше суперсила, светът беше по-добро място." (Janeane Garofalo) .

* * *

Признания бяха извличани посредством ужасни мъчения. Жени и деца на обвинени бяха държани за заложници и често споделяха тяхната съдба. Деца под 17 годишна възраст биваха изпращани в селища на НКВД. Препълнени килии, изградени за до дванадесет души побираха по сто човека, така че затворниците трябваше да лягат настрани като сардели - и само на смени. Повечето не можеха да издържат денонощните побоища повече от няколко месеца и предаваха Богу дух, въпреки че малцина изключителни индивиди се държаха.

Ужасът в Гулаг беше невъобразим. Лагерите бяха брутални и унищожителни за човешката душа, управлявани от закоравели престъпници за пазачи. Пътуването до лагерите беше смъртоносно и можеше да продължи с месеци. Работата на открито беше задължителна докато температурите паднеха до -50C. Затворниците се държаха гладни и биваха нападани от епидемии. Може би най-доброто нещо за тях беше, че от тях не се очаква да живеят повече от две години. В Колимев оцеляха само три на всеки сто души. От Новая Зембла изобщо никой не се завърна.

* * *

Намиращо се точно до източната граница на Германия с Литва, градчето Немерсдорф беше първото, което попадна в ръцете на победоносната Червена армия. Опустошено от 11-ти батальон на генерал Гатлитски, неговите войници изнасилваха, плячкосваха и убиваха с такава луда свирепост и кръвожадност, че накрая за да се възстанови дисциплината и да се изпратят войниците обратно във войната трябваше да бъдат приложени наказателни мерки. От сградите висяха руски плакати, които гласяха "Бойци! Мажданек не прощава. Отмъщавайте без милост!". Когато съветският 4-ти батальон завзе градчето пет дни по-късно, едва ли имаше останал жив обитател там. За врати на хамбари бяха заковани голи жени, групово изнасилвани и след това използвани като мешени. Много жени и момичета даже по на осем години биваха изнасилвани толкова пъти и така брутално, че само от това умираха. Деца бяха застрелвани безразборно, а тези, които се опитваха да избягат отиваха под веригите на съветските танкове. Четиридесет френски затворници от войната бяха застреляни на място като шпиони, докато приветстваха пристигащата Червена армия като освободител. Седемдесет и една жени и един мъж бяха намерени в къщите, всичките мъртви. Всички жени, включително момичета между осем и дванадесет годишна възраст бяха изнасилени.   

В други села на източна Прусия, в триъгълника Гумбинен - Голдар – Ебенроде сцените бяха същите – момчета и стари мъже бяха кастрирани и очите им извадени преди да бъдат убити или изгорени живи. В близкия Метгетен, предградие на Конигсбърг, който беше освободен от германската 5-та дивизия Панцер, в голяма вила бяха намерени около 60 жени в обезумяло състояние. Те бяха изнасилвани по 60-70 пъти на ден. В почти всяка къща бяха намерени групи от изнасилени и убити жени и деца. Телата на две млади жени бяха намерени ръзкъсани на камиони, за всеки от които бе вързан по един от краката им - за да разкъсат телата на жените камионите се движат в противоположни посоки. На ж.п. гарата на Метгетен бе намерен влак със седем вагона бежанци от Конигсбърг, като във всяко купе имаше седем до девет жестоко обезобразени тела. Александър Солженицин, бивш капитан от съветската армия, си припомня: "Всички от нас знаеха много добре, че ако момичетата бяха германки, те можеше да бъдат изнасилени и след това застреляни. Това беше почти като бойна отличие.". (Детайли на тези и други зверства са записани в Източната Документална Секция на германския федерален архив в Кобленц).

Плануван Глад в Русия
image Гладът в Русия от 1921 г. - Червената армия и членовете на комунистическата партия конфискуват храната и зърното от селяните (главно в поволжието и украинските степи), оставяйки ги да измират от глад.
image Жертви на глада от 1921-23 г.
image Гладът в Украйна от 1932-34 г. - плануван геноцид от Съветския комунистически режим. Между 6 и 8 милиона (според някои данни и 10 милиона) украинци умират от глад в житницата на Европа, докато същевременно Съветският режим изпраща 1.7 милиона тона зърно на Западните пазари за да се отърве от него.
image
Испания по Сталиниски
image 1937 г.. Испанската гражданска война е обявена за събитието на XX век, за което най-много се е лъгало. Лоялисти (интернационал-социалисти) се опитват да установят Сталиниска държава в Испания, а не "демокрация"...
Литва и Латвия в комунистически ръце
image 1941 г., Каунас, район Правиенскес, Литва. Повече от 100 000 литовци биват заточени в Сибир (почти всички намират смъртта си в трудови
лагери. През 1940-1941 г. московски комунисти и местни сътрудници изколват 35 000 от гражданите на Литва.
image 1941г., Рига, Латвия. Масово клане в сградата на ГПУ. Отстъпващите към СССР комунисти избиват всички затворници, сред тях много образовани хора, които се противопоставят на комунистическия режим в Латвия.
image 1941 г., Райнай, Литва. Комунистите избиват всички, за които подозират, че не споделят марксистките идеи.
image
1941г.. Съветската окупация на Латвия. Училищният директор A. Cuibe е садистично заклан, само защото вярва в независима Латвийска република.
image 1940 г., Русия. Катинското клане в гората близо до с. Гнездово недалеч от Смоленск – място, където комунистическа Русия избива масово 25 000 - 27 000 полски граждани.
Комунизъм в Югославия
image1945 г.. Снимка на италиански затворник от войната (POW) в комунистически концентрационен лагер. Комунистите в Югославия, предвождани от Тито, избиват между 1.2 - 2.13 милиона души при демоцид.
image 1945 г., Югославия. Италиански затворник от войната в комунистически концентрационен лагер.
 
Зверства по социалистически
image
Престъпленията, извършени от Национал Социалистите на Хитлер и Интернационал Социалистите (комунистите) на Сталин срещу поляците между 1939-45 г. не дават възможност за разграничение.
image
1945 г., Прага. Мъж, жалещ членовете на семейството си, изнасилени и убити от комунистите. Марксистите са насърчавали Червената армия да изнасилва жените. Всички, които са се съпротивлявали, са били разстрелвани.
image
Ноември 1956 г., Будапеща, Унгария. По нареждане на съветската комунистическа партия на 4ти ноември 1956 г. четвърт милион съветски войски със стотици танкове навлизат в Будапеща и потушават Унгарската революция. Само в Будапеща биват избити около 30 000 души, а общо 3 000 000 души са изпратени в изгнание извън пределите на Унгария.

Комунистите заявяват, че са „смазали силите на реакционната конспирация срещу унгарския народ”.

Злодеите на комунистическата партия са все още живи в Русия. Никой не е осъден или затворен за убийствата на търсещите свободата си унгарци.
image
Пражката Пролет
е период на политическа либерализация в Чехословакия, започнал на 5ти януари 1968 г. и завършил през август същата година, когато Съветският Съюз и неговите съюзници от Варшавския Договор (с изключение на Румъния) окупират страната. Повече от 100 души загубват живата си, а 300 000 напускат Чехословакия.
image
1945 г., Германия. Тази снимка показва жена, изнасилвана и изтезавана до смърт. Забележете дълбоките нарези от щик горе на дясното бедро и ожулванията на лявото бедро, и това, че левият крак на жертвата е прерязан под коляното. Вагиналната област на жертвата е напоена с кръв от изнасилването с щик.

За периода 1945–1946 г. съветската Червена армия, предвождана от комунистите, е изнасилила почти 70% от германските жени. Тези, които са се съпротивлявали, са били убивани. Никой не е осъждан за тези престъпления.
imageПрез 1945-46 г. съветските комунисти организират едно от най-ужасните кланета в Европа, в Малката Литва (известна като Прусия при немската окупация и Калининград при руската). Генерал Иван Данилович Черняковски и I. Ehrenburg издават листовка, озаглавена "Убивайте", която бива разпространена сред войниците на Източния фронт:

"Сега разбираме, че германците не са хора. Сега думата "германец" е станала най-ужасното проклятие. Но нека не говорим. Нека не се изпълваме с възмущение. Нека просто да убиваме. Ако не убиете германеца, той ще ви убие. Той ще отвлече семейството ви и ще го изтезава в проклетата си Германия. Ако сте убили един германец, убийте още един." (Anatol Goldberg, Ilya Ehrenburg, p. 197). "Войници на Червената армия! Избийте германците! Избийте всички германци! Убивайте! Убивайте! Убивайте!" (Christopher Duffy, Red Storm on the Reich).

От 1 694 000 души приблизително 800 000 биват убити, оцелелите биват осъдени на заточение в Сибир или изгнание в Германия или Литва. В Източна Прусия биват убити приблизително 2 000 000 души.
Из "Епохални времена"


Тагове:   бунт,   зверства,


Гласувай:
1
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. viki11 - ДА не вдигаме кокалите на умрелите, ...
25.04.2009 14:53
ДА не вдигаме кокалите на умрелите, че не виждам какво е хубавото ДНЕС.
А това повече ме интересува.
Лесно е да се говори за нещо, което не може да се докаже. А аз мога да докажа, как ни избиват днес. Но ти не искаш да слушаш!
цитирай
2. edinstvena - Вики
25.04.2009 15:47
Не искам да слушам неща, в които не мога да вярвам,да. И това са факти които могат да се докажат. Защото има хора, които помнят все още за щастие. За разлика от теб, която явно си късопаметна или неинформирана достатъчно добре.

Пусни си някоя песен на Кобзон, възхищавай се на руската култура и ако не ти допадат възгледите ми не посещавай моя блог. Хубав ден :)
цитирай
3. анонимен - viki11 един бърз въпрос. . . ти ко...
25.04.2009 15:54
viki11 един бърз въпрос... ти комунистка ли си ?
цитирай
4. merkator - Когато ...
25.04.2009 20:31
...комунизма пропълзи в теб, ти вече не си човек! Ти вече не си част от света, космоса или вселената...ти си просто ТУМОР!!! Когато "червената" чума попие в душата ти, ти си просто материя лишена от чувства и човешки мироглед...за теб вече дори децата ти представляват коминтерновска единица към която ти си длъжен да проявиш касапска милост!!!
viki11 е много болно същество...за нея няма лек, но е хубаво да й показваме, че ние не сме от изкривеният й кървав свят и да й се усмихваме :)
цитирай
5. tota - За какво иде реч...
25.04.2009 23:58
Защо тряябва да спорите зе неща независещи от нас ... Това е световният ред нареждан от "световното правителство" ..."Разделяй и владей" и "Хляб и зрелища" Противопоставяй, превръщай човека в нечовешко същество, насаждай страх и омраза в името на властта и парите .... А, колкото до политическата и стопанска система на обществото хората са търсели винаги по доброто и често са увличани от идеи и идеал за които са били готови да умрат. Не бива да допускаме заради гледна точка или виждане да се противопоставяме. "Всички сме чеда на майката земя".....
цитирай
6. boristodorov56 - Куманизъма и фъшизъма
26.04.2009 11:13
Бяха най-страшните нещастия, коитож можеха да се
случат на човечеството.

Нищо не може да ги оправдае!
цитирай
7. edinstvena - tota
26.04.2009 12:28
И все пак има принципи и ценности, които не могат да бъдат потъпквани."Всички сме чеда на майката земя"- според тази максима трябва да бъдем толерантни към всяко едно извращение което се случва- хомосексуализъм, проституция, наркозависимост, тероризъм и в това число комунизъм, само защото хората го извършват. Дори съм способна да твърдя, че от изброените комунизмът е най- страшен. Не е на място :)
цитирай
8. tota - edinstvena
26.04.2009 12:39
Само ако можеха малките народи сами да направляват съдбата си убедена съм, че щяха да имат свой своеобразен път на развитие. Но тъй като светът е е дно цяло направляван от Великите, то посоките на развитие се чертаят от други. И още в обществото са валидни и законите на физиката ....Прав е в коментара си boristodorov56....Нека спрем с насаждането на омраза по този начин... Крайно време е България да е над всичко!! За да ни има!!!
цитирай
9. edinstvena - Съгласна съм с това, което казваш. И ...
26.04.2009 13:13
Съгласна съм с това, което казваш. И не се опитвам да насаждам омраза- просто нямаме право да позволим да има носталгия към тоталитарната власт на съветските поробители, а има хора които още гледат носталгично назад. За да я има България, точно за да я има, трябва първо да я изчистим. Иначе нямаме бъдеще.

А България трябва да е над всичко.
цитирай
10. tota - Какво значи да я изчистим???
26.04.2009 14:02
Да променим живота на онези хора, които строиха безплатно, които получаваха уравнивиловъчни заплати, които завършват живота си обидени и унизени с мизерни пенсии ... Трудна работа..Та те повечето не са сред живите вече ... Да отнемеш един идеал на който си посветил живота, па макар и да е се е оказал илюзия може да убие хората. Те ще си отидат от този свят със своите представи за организация на обществото.... Най-тъжното е, че ние българите сме винаги крайни - отричаме всичко съграждано от поколенията преди нас и това се повтаря сякаш циклично щом сменим външната си ориентация или щом ни я наложат. Нека бъдем повече българи и да уважаваме мисленото на хората без да ги противопоставяме. За да я пребъде тази нашата тъжна България!! Тя плаче за чедата си пръснати по света, а земята ни линее ...празни са и селата ни ...
цитирай
11. edinstvena - За какъв идеал ми говориш, извин...
26.04.2009 14:40
За какъв идеал ми говориш, извинявай, гледайки снимките по- горе? Да не би да си сляпа? Излишни са тези клишета, които говориш. Не може идеала на едни да граничи с трагедия и смърт за други. Такива идеали трябва да бъдат отнети,защото са аморални и нечовешки. Завършвали живота си с мизерни пенсии- ами това заслужават политическите неграмотници, скъпа, дори нещо много по- лошо по мое мнение. Защото отново избраха същите червенушки и синовете на тези, които избиваха дядовците ни. Лошото е, че отново страдат и свестните хора, но това е то подигравката на съдбата. Неграмотността в България трябва да бъде изкоренена, това е идеала на комунизма- неграмотност и несвобода. И лицемерието и робското мислене да се преклонш пред поробителя и да го наричаш освободител, трябва да бъдат изкоренени. Турското робство далеч по не е било страшно, в сравнение с това след '44г. Ще плаче България, плачем и ние чедата и, които се чувстваме постоянно притиснати да бягаме от тази изгниваща комунистическа държава. Опомнете се...
цитирай
12. анонимен - Дано повече хора видят този пост...
26.04.2009 14:51
Дано повече хора видят този постинг! Защото наистина не бива да се допуска носталгия към комунизма. Това е най- тежката чума на този свят. как да се преборим с нея... ? Всичко останало е празнодумие.
цитирай
13. tota - edinstvena
26.04.2009 18:17
Нима това, което показваш е могло да бъде видяно тогава от онези млади хора увлечени от идеи, които са се стрямяли към един по-добър живот. Не защитавам никого, но явно имате лично основание за да унифицирате нещата. Винаги има добро и лошо, И не бива всички хора да бъдат поставени под един знаменател. Никого не защитавам, но у нас нещата става така: външна ориентация към Германия, едни са се приспособявали и са ставали проводник на нейното влияние и са били добре, други - онеправдани. След Втората световна война Сталин и Чърчил се договарят за сферите на влияние. България попада в Съветския блок. Тези, които са се приспособили са станали проводници на съветското влияние, за останалите - отново - онеправдани. Сега - външна ориентация към САЩ - и отново се повтарят нещата. За какаво говорим - за взаимно самоунищожение и насаждане на омраза. Да, така много по-бързо и по най-лекия начин ще бъдем довършени и унищожени като народ и държава. Може би това са си поставили за цел някои. За да оцелеем трябва да затворим страниците, както са направили испаанците и да се научим да прощаваме. А това какво ще е бъдещото управление на страната ни пак ще бъде решено отвън. Винаги ще се намерят приспособленци!!!! Такава за съжаление е съдбата на малките държави създадени на територия между Изтока и Запада!!!
цитирай
14. edinstvena - Виж, струва ми се, че отиваш твърде ...
26.04.2009 18:49
Виж, струва ми се, че отиваш твърде далече.

Не зная към какво са се стремяли комунистите и не знам кое според теб е техния идеал. Стремяли са се да си присвоят собствеността на качествените хора на всяка цена, да промият мозъците им до краен предел и да изключат всяка възможност за промяна от перспективата. Селяните, които не са имали никакъв друг шанс за реализация в града са им повярвали. Въпроса е на принципи.

Ако аз съм родом от Долна Диканя и ми предложат апартамент в центъра на София, който знам че не ме принадлежи, знаейки че приемайки го собствениците му ще изчезнат или ще бъдат затворени без съд и присъда, не бих го приела. Комунистите принципи нямат. Това е един прост пример. Това са времена на издевателства и произвол, на анархия и антихуманност. Лошото е, че има хора, които изпитват носталгия към тези години, въпреки че вече много неща за излезли на яве. Ето, информацията е достъпна- защо все още има хора, които ронят горчиви сълзи за Живковото време? Това е невежество и извращение. Не ти говоря за Сталин и Чърчил, поради простата причина,че там нещата са свързани с политически игри, твърде сложни за да ги опиша в две изречения. Говоря ти за манталитета на обърканите българи, които все още съществуват. А това е жалко. Защото тези жестокости срещу човечеството са се случили преди 60 години,а това е твърде скоро, за да ги забравим и да си затваряме очите пред несъществуващи идеали. Дано си ме разбрала :)
цитирай
15. tota - Разбирам те много добре,
26.04.2009 19:19
но трябва да се знае добре и историята ни. Не искам да издребнявам, примерът,който привеждеш има обяснение само с възпитанието на самите хора. Мога да отговоря защо, но ще приключа до тук. Пиша защото съм против отваряне на нова пропаст и рана... с противопоставянето. Против насилието съм!
цитирай
16. edinstvena - Аз също съм против насилието, най- ...
26.04.2009 19:22
Аз също съм против насилието, най- малкото защото агресията не утива на никоя дама :)))

Точно затова е този постинг- за да покажа и да убедя хората, че тоталитарните системи са агресивни и антихуманни :)
цитирай
17. tota - Но за съжаление ....
26.04.2009 21:21
историята е доказала, че те се редуват ...след т.н. демокрация винаги идва система, която да сложи ред..., а редът е не винаги само законност , а ...и насилие ...
цитирай
18. edinstvena - Не оставай с впечатлението, че не ...
27.04.2009 17:37
Не оставай с впечатлението,че не съм за управление, което да сложи ред. Нещо много задълбахме и отидохме в друга посока.

Ще завърша темата с призив: Нека осъдим зверствата на комунизма, за да погледнем с чиста съвест и история напред към светлото бъдеще на България :)
цитирай
19. monarchism - Комунизмът трябва да се осъди и в...
27.04.2009 22:23
Комунизмът трябва да се осъди и всеки комуноид да се изолира от обществото в уютни килии.

"Престъпленията, извършени от Национал Социалистите на Хитлер и Интернационал Социалистите (комунистите) на Сталин срещу поляците между 1939-45 г. не дават възможност за разграничение." - това пък са невероятни глупости.
цитирай
20. edinstvena - monarchism
27.04.2009 22:52
И аз го мисля, както сигурно е ясно,но така гласи публикацията, и спазвайки авторските права не бих изкала да я променям :)

Целта на поста е в друга посока, която няма нищо общо с Хитлер.

Идва 9ти май, тогава ще се пише за него по ирония на съдбата :)
цитирай
21. nkf - Ели, поздрави за чудесната тема, ...
28.04.2009 01:01
Ели, поздрави за чудесната тема ,онагледена и с тези ужасни фотографии запечатали сатанинската същност на атеизма и социалния инженеринг наречен социализъм/комунизъм.Подобни теми и снимков материал трябва да са по първите страници на вестници,с тях да започват новинарските емисии,докато хората не се потресат и отвратят от дъното на душата си.Заради всичко това, като описаното и показаното по-горе, трябва да има съд за комунистите,а всеки симпатизиращ на този сатанински култ обществото да го изолира като прокажен, да го прокълне.
Виждам,че разни неориентирани човеци припяват познатата приспивна песен:"Хайде да забравим,да затворим страницата,да простим,те имали идеали и не били виновни,да не сме лоши,да не се мразим".Подобни приказки показват липсата на морал, на елементарен критерий за добро и зло.Подобни приказки водят към нищота,празнота и подтиснатост, до деградация на човешкото у човека.Но и не се учудвам,че това са думи на хора попаднали в плен на теософските фокуси и измамнически философии.
ПРОШКА СЕ ДАВА,АКО БЪДЕ ПОИСКАНА,А КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ИСКАЛИ ТАКАВА.ТЕ НЕ СА СЕ ПОКАЯЛИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ВЪРШАТ.ПРИМИРЯВАНЕ С ТЯХ НЕМОЖЕ ДА ИМА ,НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
САМ ИСУС Е ОСЪДИЛ АТЕИСТИТЕ "КОЙТО ВЯРВА В НЕГО(ИСУС) НЕ Е ОСЪДЕН ,КОЙТО НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ Е ОСЪДЕН ,ЗАЩОТО НЕ Е ПОВЯРВАЛ В ИМЕТО НА ЕДИНОРОДНИЯ СИН БОЖИ" ЙОАН,ГЛ.2.18.
КОМУНИСТИТЕ СА ПРОКЪЛНАТА АМОРАЛНА ИЗМЕТ СПОСОБНА САМО НА ЗЛО, С ТИЯ МИРНО СЪЖИТЕЛСТВО НЕМОЖЕ.КАКТО ДОБРОТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРЕГЪРНЕ СЪС ЗЛОТО, ТАКА И ХОРАТА НЕМОГАТ ДА СА В МИР С КОМУНИСТИТЕ.
КАК ,ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, ОБЪРКАНИ ВЪВ ФОКУСИТЕ НА ТЕОСОФИЯТА, ИСКАТЕ ДА ЗАГЪРБИМ ВСИЧКО И ДА СЕ ПРИМИРИМ С БОЛШЕВИЦИТЕ,КАТО САМ ИСУС Е ОТДЕЛИЛ СВОЯ НАРОД ОТ НЕЧЕСТИВЦИТЕ?
"И НЕ САМО ЗА НАРОДА ,НО И ДА СЪБЕРЕ В ЕДНО РАЗПРЪСНАТИТЕ БОЖИИ ЧАДА" ЙОАН 11.52
НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ,БОЖИИ ЧАДА,БОЖИЯТ НАРОД,НОВИЯТ ИЗРАИЛ,А ТОВА Е ДОСТА РАЗЛИЧНО ОТ ПРОКЪЛНАТИТЕ КОМУНИСТИ И КОМПАРТИЯТА ИМ.
"НЕМОЖЕ ДОБРО ДЪРВО ДА ДАВА ЛОШИ ПЛОДОВЕ,КАТО НЕМОЖЕ ЛОШО ДЪРВО ДА ДАВА ДОБРИ ПЛОДОВЕ.ЗАТОВА ЛОШОТО ДЪРВО ОТСИЧАТ И ХВЪРЛЯТ В ОГЪНЯ".
КОМУНИЗМА Е ЗЛО ДЪРВО И НЕ ПРИМИРИЕ С НЕГО ТРЯБВА ДА ИМА ,А СЕЧ И ОГЪН!!!
цитирай
22. edinstvena - Марти,
28.04.2009 13:55
Многословен и убедителен, какво винаги :))
цитирай
23. анонимен - E....
28.04.2009 16:06
lвидно е, че носите омразата в себе си ...Нови рани и нови пропасти не са необходими на България... не ни чака добро...
цитирай
24. nkf - България не я чака добро докато все ...
29.04.2009 00:28
България не я чака добро докато все още комунистите са на власт и не са понесли отговорността.А такива като теб,анонимнико,само наливат вода в мелницата на болшевизма.
цитирай
25. nikolaybg - SSSR
01.05.2009 11:20
Ot kanibalizma sa postradali i bylgarite w besarabiq, imame stotici jertvi...
Komunizmyt nikoga nqma da byde osyden kato nacizma, za6toto SSSR e sred stranite-pobeditelki ot voinata- tova e pri4inata Zapadyt da si myl4i za vsi4ko. taka 6te si byde.
цитирай
26. анонимен - Христов
22.11.2009 19:39
Изключително силни и точни снимки.
Аз помня и познавам духовния канабализъм и наглост на комунизма.Това е не само робство но и мозъчно заболяване.Комунизма е по-агресивен и нагъл и от тероризма защото е лицемерен и борави с добри намерениял
цитирай
27. анонимен - Болшевишко-комунистически зверства
08.04.2010 19:56
Евреите-болшевиките-комунистите трябвя да бъдат ликвидирани от лицето на Земята с всички средства , рано или късно !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edinstvena
Категория: Изкуство
Прочетен: 280144
Постинги: 74
Коментари: 648
Гласове: 1380
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31