Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2009 16:55 - 6 милиона или най- голямата лъжа на нашето време
Автор: edinstvena Категория: Политика   
Прочетен: 9850 Коментари: 10 Гласове:
3

Последна промяна: 28.03.2009 13:17



Нелепо е, че живеем в такъв 21ви век, в който "демокрацията" действа с пълна сила.

 

Всички сме слушали за това, че правителството на Хитлер е искало едва ли не да унищожи евреите в Европа и как в следствие на неговата политика са загинали по най- жесток начин 6 милиона евреи. Всъщност не знам коя точно история, приказка, легенда, мит или измислица, както и да го нарека, сте слушали, тъй като историите варират така неограничено, че направо са цял цикъл. Общото между тях е , че са абсолютно безпочвени, понякога нелепи и смешни дори. Струва ми се 6 милиона е твърде значителен брой хора, за да би могло той да се скрие при статистическите изследвания, много често провеждани по време на войната от повечето европейски страни. А ако Хитлер е успял да го направи, явно е бил магьосник- тази версия с магиите още не съм я чувала, но сигурно е в процец на обработване. А какво се е случило всъщност ли? Ами повечето, които са се опитали да разберат са дискриминирани, осъдени, затворени, пребити, избити и какво ли още не. Но не всички. И слава Богу.

Пропагандата за жестокостите на врага по време на войната- един много стар трик, изтъркан и нефункциониращ. А кой е врага- винаги по- силния, Германия. През Първата световна война обвиняваха немците, че ядели белгийски деца или пък ги подхвърляли във въздуха и след това ги пронизвали с щиковете си. За да придадат допълнителна експресивност на историята британците добавиха твърдението, че съществували немски фабрики, в които в по следствие се извличал глицерин от труповете на децата. Тогава обаче все още съществуваше думата „съвест”, ето защо след края  на войната британският министър се извини на немската държава, като обясни че целта на злословието е била единствено военна пропаганда.

След Втората световна война обаче, такива извинения не бяха поднесени. Нещо повече- с всяка изминала година обвиненията срещу Хитлеровия режим се засилват, а истината се измива с времето, насилствено се изличава. Всекидневно се издават книги с мемоарите на „очевидци”, защото това определено се превърна в доста доходоносен бизнес, толериран в световен мащаб. Тук обаче мислещият човек ще си зададе следният въпрос- защо такива извинения не бяха поднесени ? Дали тази история с Холокоста не е изключително удобен политически шантаж, служещ на нечии интереси? И тук естественият положителен отговор на този риторичен въпрос, може да бъде подкрепен чрез хиляди примерни, един от които: “Позицията на евреите беше укрепена финансово чрез репарации, които правителството на Германия изплаща, както на Израел,държавата, която не съществуваше по време на войната, така и на отделни евреи.”( Доктор Макс Нусбаум, бивш главен равин на Берлин 11 април 1953г.). Или обобщено, през годините изплащаните репарации от Германия достигат общо 40% от целият държавен бюджет на Израел, държавата паразит.

Сега какво всъщност се е случило.

 

 

Още преди войната, Хитлер смятал евреите за нелоялни и алчни елементи от немското общество, носещи пагубно влиание върху културата. Този факт особено се натрапвал след края на Първата Световна война, когато влианието на някои фигури с еврейски произход значително нараснало - в това число Карл Маркс, с истинско име Мозес Мордохай Леви, Роза Люксембург, с истинско име Емма Лазарус - известни по това време комунистически лидери. За хората, които не притежават национално самосъзнание и не биха могли да се приобщят към нация с будно такова, би било много по-лесно да живеят ако отслабят влианието на националното чувство. Ето защо, евреите като едно ничие общество, се опитват да направят точно това с Германия. Всъщност комунизмът е първият опит за създаване на “наднационално общество”. Продължението на тази гнила идея е масовата емиграция към Европа на страните от третия свят. И в заключение сагата завършва с мита за „Холокоста”. От казаното до тук излиза, че евреите действително са имали влиание върху пошлото формиране на немското обещство. Ето защо Германия като държава се е нуждаела да вземе мерки са неутрализирането на това влиание. И тя е взела- Германия цели принуждаването на евреите към емиграция. Ционистите наричат тази политика на Германия планирано изтребление. Тези си твърдения например излага немския евреин, комунист Ханс Баймлер в сензационната си книга “Четири седмици в ръцете на хитлеровите палачи – нацисткият лагер на смъртта Дахау”. Макар в книгата да липсват каквито и да било исторически факти, осъденият по- късно като политически затворник Баймлер твърди, че попада в един от хитлеровите лагери на смъртта, въпреки че в последствие сам пише в книгата си, че е освободен месец след попадането му там.

Всъщност политиката за принуждаване на евреите към емиграция е съвсем различно нещо от нацистките концлагери по същото време. В тези концлагери са били затваряни политически опасни лица, подозирани в подривна дейност, най- често комунисти, а в това число много евреи. В сравнение със Сталинския режим и неговите милиони репресирани, броят на затворниците в Германия е нищожен. Този брой не надвишава 20 000 за цяла Германия. Не зная колко от вас са чували, че един важен пункт в предизборната програма на Национал-Социалистическата Работническа Партия, свързан с емиграцията на евреите, е именно учредяването на еврейска държава на остров Мадагаскар, финансирана от европейските държави, с цел мирно разрешаване на възникналият конфликт. Във връзка с тази идея Хитлер изпраща изследователи на острова, за да се определи дали условията са достатъчно благоприятни, и след като това се доказва, той предлага идеята си на международна конференция. Повечето от европейските държави, включително Великобритания, не се съгласяват да финансират проекта. Въпреки това, цялостните немски усилия водят до факта, че до 1939г. Германия напускат доброволно почти 1 милион немски евреи.

 

 

След началото на войната отношението към евреите коренно се променя. Защо ли? Ами може би е малко известен факта, че на 5 септември 1939г. Световното еврейство обявява официално война на Германия. Казвам за първи път, защото след това различни еврейски организации шест пъти (!) обявяват пред света, че всички евреи се намират в състояние на война с Германия. С това всички евреи се обявяват за агенти, които са готови да действат срещи Германия.И така немската политика по отношение на евреите се променя, поради причини,касаещи военната безопасност на държавата. Хиляди евреи в окупираните територии водят партизанска война, извършват саботажи и шпионират. Според официални данни по това време 35 000 евреи водят партизанска война и участват участват във войската на Тито в Югославия. Много забележителен е фактът, че дори по това време Германия продължава да води политиката за емиграция на евреите. До периода на 1940г. Още общо 2 милиона евреи са емигрирали на изток към Съветския съюз с което общият брой на евреите на територията на Германия остава едва 220 000, а в цяла Европа броят на същите е 4 500 000. Териториите, попаднали под окупация на Германия са населени по официални данни от едва 3 000 000 евреи. Много често чуваме твърдението, че войната с Полша добавила още 3 000 000 евреи, 90% от който били избити. И така броя според елементарната математика наистина излиза 6 000 000.Да, ама не. Фактите говорят друго – преброяването на евреите, проведено в Полша през 1931 година сочи числото 2 732 600 , а в крайна сметка 1 170 000 от тях се намирали в съветската зона след окупация към есента на 1939 година. От всичко до тук следва, че числото 6 милиона е само една мъглявина, един компромис между хиляди необосновани твърдения. Понякога броят нараства до 8-9 милиона, което както казах са нелепи преувеличения. Фантастична лъжа.

Първото съобщение за масово изтребление на евреи е направил сталинският агент Леон Фейхтвангер през 1936 година. Равинът Вайз и Световният еврейски конгрес подхващат тази история и добавят към нея още повече ужаси, а в 1942 година съюзниците изготвят декларация на тази тема. Но те самите не вярвали на тази своя пропаганда. Интересен факт – но нито Чърчъл, нито Айзенхауер пишат в своите мемоари за газовите камери. Изумяващо. Или по- скоро твърде естествено. Извратените фантазии на световното еврейство не спират обаче до тук- възниква историята за производство на сапун от еврейски трупове. Твърдението изглежда  нелепо, предвид многократно доказания факт, че техническите възможности за превръщане на човешката мазнина в сапун не са били известни по онова време. Първоначално същият твърди, че броят на убитите евреи е 44 000 000 (!), като след това изумен може би от собствената си лъжа намалява броя им на 6 000 000, което като довод се използва по късно на Ньорнбергския процес. Историята за шестте милиона евреи, които уж били убити по време на войната, е приета от Нюрнбергския трибунал на базата на заявленията на Хетл. Хетл се оказва, че работи и за американците, и за руснаците, а фактът, че прави първото си заявление за масовите убийства едва след войната, е меко казано странен.                     

 

 

            Длъжни сме да подчертаем, че всъщност никакви документи, защитаващи и доказващи планувано  масово изтребление на евреи, не са известни. Обяснението на ционистите ли? “Тримата или четиримата души, които основно са били въвлечени в разработката на плановете за пълното унищожение на евреите, са вече мъртви и никакви документи не са достигнали до нас.” Твърде убедително нали ? Или по- скоро удобно ? Заключението, което се прави е , че плановете са масово изтребление били изключително „устни”. Нелепо като твърдение за сериозни историци. За сметка на това Хитлер е подписвал без свян заповеди за медицинско умъртвяване на умствено болни хора, които затрили десетки хиляди немци, издавал е заповеди за разстрел на диверсанти от съюзническите армии,заповеди да се екзекутират съюзнически летци, взели участие в бомбардирането на немски градове, заповеди за разстрел на съветски комисари, заповеди за разстрел на не малко немци, подозирани в подривна дейност. Защо изведнъж решил, че заповедите да се унищожават евреите, намиращи се в състояние на война с Германия, трябва да бъдат “устни” ? Няма отговор на този въпрос. Или всъщност той е безкрайно логичен, но никой не смееше да го каже.

 

 

            Легендата за шесте милиона получава законна поддръжка на Ньорнбергския процес, най-големият юридически фарс в световната история. Фарс, имащ една единствена цел- да покаже на света «престъпленията» на нацистка Германия. Фарс, успял да затвърди една нелепа лъжа като изконна истина. Фарс, в който светът беше изнасилен да повярва.

 

 

Какво ще кажа за легендата Аушвиц? Нейното начало се поставя по следния начин. Дълго време се е твърдяло, че най-голям брой евреи са загинали в лагерите Дахау и Берген-Белзен, но скоро става ясно, че това изобщо не са газови камери. Тогава историята за геноцида се премества на изток в лагерите на територията на Полша, особено в Аушвиц, познат още като Освиенцим. Тези лагери са се намирали на територията на съветската окупация, ето защо никой не може да каже колко състоятелни са тези твърдения. В продължение на 11 години след края на войната руснаците не разрешават на никого да посети Аушвиц, а през това време те полагат значими усилия за промяната облика на лагера, за да му предадат вид, съответствуващ на легендата за милионите унищожени там. Изумително е , че  даже построяват комин, който води до несъществуваща пещ(!) Най- значимите доказателства за «зверствата» в Аушвиц са всъщност показанията на Хес. Бих изтъкнала само едно от тях, според което в този лагер са били изтребвани по 15 000 евреи на ден. Според изчисленията за 2 години в периода на 1942-44г. Само в този лагер би трябвало да са убити 13 милиона евреи, което е меко казано неественствено. За убийството на толкова много хора, «пещите» следва да работят 24 часа в денонощието, което е невъзможно, тъй като всяка се нуждае от минимум 12 часа почивка на ден. Да не говорим, че за изгарянето на едно единствено човешко тяло са необходими повече от час и половина, което означава че размерите на Аушвиц са колкото София. Направо забавно като факти.

 

Гореспоменатите факти, но изопачени се използват за целите на пропагандата, но също така се изфабрикуват и фалшиви фотографии и филми. В болшинството от лагерите са успели да избегнат ужасите и концлагеристите са ги на-пуснали в добро здравословно състояние. Но снимки от тяхното щастливо напускане на лагерите ние няма да открием нито в книгите, нито във филмите за “шестте милиона”, затова пък там е пълно с фалшификати. Интересен факт е, че повечето от снимките на слаби мършави и обгорени мъртви тела, които може би сте виждали, са на старателно подредени трупове на немски войници, имали нещастието да останат в останалите под съветска окупация територии в областта на Аушвиц.

 

 

Не виждам смисъл обаче, да изтъквам повече доказателства за да докажа една истина, която е очевадна. Или очевадна поне за тези, които искат да я видят. За тези, които имат смелостта да признаят, че в днешния свят действа с пълна сила „демокрацията”. Но тази демокрация, която осъди на 3 години затвор най-големия историк и излседовател на 20ти век Дейвид Ървинг, тази демокрация, която нарушава най- високата демократическа ценност, а именно свободата на слово. Същата тази демокрация, която отнема научни титли на дръзналите  да търсят истината, която заклеймява научно обосновани теории със силата на бумеранг просто защото не са изгодни на „Големите”. А ако демокрацията изобщо означава нещо, то тя е правото на човек да казва на другите, това което не иска да чуят. Днес в 21ви век обаче, такова животно няма. Защото в 12 европейски страни отричането на най- зверската лъжа в съвременната история се наказва от закона. А  съществуването закон, който гласи, че не трябва да подлагаш на съмнение историческо твърдение, само по себе си поражда съмнение, тъй като, ако аргумента трябва да бъде предпазен от закона означава, че е слаб аргумент. Това не спря историците- ревизионисти на нашето време да се борят за истината. Защото всяко време е имало великите си личности, които да отстояват идеалите си . И нашето време ги има. Днешният свят не разбра, че може би на теория всичко е възможно, тъй като „...Мечтите на вчерашния ден са надежди на днешния и реалност за утрешния”. Съществува обаче нещо, което е невъзможно и винаги ще остане невъзможно- това да криеш истината вечно.



Тагове:   Хитлер,   манипулация,   лъжа,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monarchism - За съжаление обаче хората, които не ...
09.03.2009 00:14
За съжаление обаче хората, които не виждат по-далече от носа си, няма да ти повярват, а тези хора са наистина мнозинство. Доказателствата за измислицата "Холокост" са прекалено много, но клишираното съзнание, увредено от антантовска пропаганда не търпи нови знания и търсенето на истината.

Една вметка - първоначалният план е бил о-в Мадагаскар, окончателното решение е Палестина. Хитлер е бил доста прозорлив човек и разбирал, че Обетованата земя на юдеите ще бъде притегателно ядро за всички останали евреи от Европа.

И едно пояснение - не може полухора като Карл Маркс да се наричат евреи, тъй като "евреите" не са етноним, те са религиозна секта. Кашел има хазарски произход, но си е бил атеист, не "юдаист". :)
цитирай
2. tili - Твърдиш ли
09.03.2009 00:43
че това, което се вижда в Освиенцим е сценография и декор? "Целия свят не струва колкото една детска сълза"
цитирай
3. edinstvena - Твърдя, че това в Освиенцим е нелепа ...
09.03.2009 16:51
Твърдя, че това в Освиенцим е нелепа подигравка с човечеството и жестоко изкривяване на психика :) А хората толкова лесно вярват на лъжата...
цитирай
4. edinstvena - А на теб monarchism благодаря за ...
09.03.2009 16:52
А на теб monarchism благодаря за корекциите :)
цитирай
5. nkf - Чудесна статия, максимална изч...
10.03.2009 09:24
Чудесна статия, максимална изчерпателност в толкова кратък текст, предвид огромия брой тор крепящ лъжата "холокост".
Така нареченото "окончателно решение" има предвид заселването на евреите в Палестина , това е и същността на модерния ционизъм от началото на 20-ти век.Всичко сигурно е щяло да се размине спокойно и без днешните истерии и безкрайни потоци от пари за "жертвите" ,ако англичаните бяха отстъпили Палестина .
Но лъжата "холокост" има една много по-страшна последица от платените и плащани милиарди марки,долари,франкове,паунди и евро:Чрез Нюрнберг напрактика беше осъдена цялата европейска цивилизация , културите на Европа.Сега всичко традиционно, християнско , бяло и т.н. веднага бива заклеймено като "антисемитизъм", нацизъм, расизъм, ксенофобия.Дори най-обикновенното отстояване на идентичността се порицава.Постоянното вменяване на вина-защото невинни в цялата тази работа няма, както стана ясно-комплексите и самоохулването и самозаплюването вземат гротескни и разрушителни размери.
Още веднъж поздрав за чудесната статия и за смеслостта, защото за да се пише по тези въпроси наистина се иска смелост.Само преди 2 години съществото филип димитров беше поискало да се налага ГЛОБА ЗА ВСЕКИ , КОЙТО НЕ СПОДЕЛЯ ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА "ХОЛОКОСТ".Надявам се България никога да не стане като Германия и Австрия, където за изразено мнение се лежи в затвор.
Свободата на словото наистина е ценност , която трябва да се отстоява.
цитирай
6. edinstvena - Абсолютно отстоявам позицията ти. ...
10.03.2009 10:50
Абсолютно отстоявам позицията ти. Именно това е най- страшното в тази безумна лъжа "Холокост". Нюрнбергският процес е най- големият фарс на съвременната история. Фарс, които озакони лъжата, манипулацията и военната пропаганда като легални средства за управление на обществото. Той е смъртта на Европа във всякакъв аспект, а какво извращение се изисква, за да се възхищаваш на една смърт...
цитирай
7. mitternacht - За щастие
12.03.2009 22:03
тук можем да говорим кажи-речи свободно и да обсъждаме това явление, театър, пропаганда или каквото там е....
Имаше един лаф:
Мислят Хитлер за лош.Защо е лош?Защото избивал евреи.Защо избивал евреи?Защото е лош.
Та такава е логиката на типичния зрител на холивудските пумии.
цитирай
8. mahatma - Пълна каламбура
08.04.2009 10:49
и тотално невежество! Не е лошо да се видиш отстрани като например:
"Още преди войната, Хитлер смятал евреите за нелоялни и алчни елементи от немското общество, носещи пагубно влиание върху културата. Този факт особено се натрапвал след края на Първата Световна война, когато влианието на някои фигури с еврейски произход значително нараснало - в това число Карл Маркс, с истинско име Мозес Мордохай Леви, Роза Люксембург, с истинско име Емма Лазарус - известни по това време комунистически лидери. За хората, които не притежават национално самосъзнание и не биха могли да се приобщят към нация с будно такова, би било много по-лесно да живеят ако отслабят влианието на националното чувство."

Да беше понаучила, че Маркс не е лидер след 1-та св. война. Че 12 000 германски евреи са наградени с "кръст" за военна храброст по време на тая същата война, 80 000 са загиналите на фронта т.е. ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ ЛОЯЛНИ на Германия, защото са се чувствали германски граждани.
"Смятането", че Хитлер еди какво си не е израз на доказателство.
Изобщо, най-добре е да си се гушнете с братята си и да си отидете откъдето сте дошли...
цитирай
9. анонимен - комита
20.04.2009 02:34
Браво, edinstvena! Много добър анализ, много добра статия! Поздравления!
цитирай
10. анонимен - My Love Israel
19.07.2010 20:44
http://www.youtube.com/watch?v=m7ULKE9Lv3Q
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edinstvena
Категория: Изкуство
Прочетен: 399652
Постинги: 74
Коментари: 648
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031