Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2008 22:03 - Честита нелепост ;)
Автор: edinstvena Категория: Изкуство   
Прочетен: 1620 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 05.11.2008 22:08








            На безброй нелепости ставаме свидетели в днешно време, във всякакъв аспект- храним се с реклами, вместо с хляб, пием Red Bull, за да не губим време в сън, променяме химическия състав на телата си, за да се лекуваме от самота, вместо просто да поговорим с някой, всичко, което ни е нужно трябва да може да се пипне или изяде. И това не ни беше досатъчно в световен мащаб, но трябваше да прекръстим и "Белия дом" на черен..Абсурдизми. Днес прочетох във всички възможни медийни публикации следното изречение: "Днешният ден ще влезе в световната история". Да, и с него ще влезе в историята поредната глупава ситуация, в която американската нация, ако избщо такъв термин би могъл да съществува, беше безкрайно смешно изманипулирана. Нека напиша тази светла дата 04.11.2008г.
          
            На днешния ден американците доказаха, че са ненадминати демократи.. или глупаци ? На днешния ден Барак Обама спечели изборите със същите лозунги и фалш, с които спечели Горбачов. Дали е възможно обаче, света до такава степен да се замозакопае и да върне Америка 30 години назад? Мълчим... Барак Обама е поредното поставено лице, въплъщаващо идеята за прогнилата Американска мечта. Той, бедният афроамериканец, който по- късно се превръща в преуспял прогресивен, хуманен и безкрайно демократичен политик, се ражда в Хонолулу в обикновеното семейство на майка американка и баща- кениец и мюсюлманин. Безкрайно блудкавата му сапунена и тривиална история продължава с факта, че той като прогресивен и обещаващ млад човек, завърша стабилното си образование последователно в Колумбийския, а след това за повече тежест и в Харвардския университет. Да не забравяме да споменем, че той е дете на разведени родители и израства само с майка си. През тези години от живота си, той вече се проявява като типичен новатор- избран е за главен редактор на университетското списание Harvard Law Review - първият случай, в който афроамериканец заема тази позиция. Тук разбира се намесват американските медии, които обръщат огромно внимание на този знчителен факт. И започва манипулацията и промиването на плитките американски мозъци. Следвайки елементарната логика идва времето Обама да се намеси в политическия живот на Америка. Така той става губернатор на Илинойс и от тук нататък всички знаем какво се случва. Не малко ни заливаха от всякъде с високоморалните му предизборни кампании и обещания. Не бих могла да посоча всички абсурди, които присъстваха там. Все пак това означава да избоя цялата му предизборна програма. Мога да спомена следните :



       *Барак Обама обещава да намали данъците на 95% от американските служители и работници и да обложи повече доходите, надхвърлящи 250 000 долара годишно. Той предлага годишно намаляване на данъка с 500 долара на служител/работник и 1000 долара на семейство. Смята да премахне и данъците за възрастните хора, чиито доходи не надвишават 50 000 долара годишно. Като се има в предвид икономическото състояние на САЩ в момента тази прогноза изглежда доста реална и обещаваща да се осъществи.

*Енергийната политика на Обама се свързва най- вече с идеята за намаляване енергийната зависимост на САЩ от Русия. Мисля, че тук коментара е напълно излишен.. Всеки мислещ човек вижда тази ситуация като пълната нелепост.

*Стигаме и до безкрайно болния проблем на Обама- а именно екологията. Той си поставя за цел съкращаването с 80% на емисиите на парникови газове до 2050 г. Желае да инвестира 150 милиарда долара за 10 г. в технологии за чиста енергия и в какви ли още не глупости. Е това вече е разбираемо, все пак човека идва от джунглата- възпитан е да пази природата, тя е неговия дом.

*Ирак: Барак Обама обещава да сложи край на конфликта "по отговорен начин" в срок от 16 месеца. Против е постоянните бази, но е готов да изпраща части с точно определено предназначение в случай на катастрофа или геноцид. Е това пък погледната от нашата камбанария е направо чудесно- България може и да изчезне.. Америка, която започна войната срещу тероризма, сега тактично ще се изнесе. А всички, които я подкрепиха ли? Ще оберат пешкира..  Но какво очакваме- все пак благозвучното име на новия американски президент е Барак Хюсеин Обама. Той е толерантен към религиите. И не си правете погрешни изводи.. !

* Нека завършим с гениалната му идея да бъдем граждани на света и да свалим визите.ЗА  отворени граници в страната на неограничените възможности! Терористите и те са хора, защо да се мъчат?

              Днешният ден беше поредната подигравка на 21ви век, и поредното доказателство за американския интелект. И истината е във вица и на всички демократи честита нелепост ! ;)

САЩ са във финансова криза, съветниците на президента решили да уговорят Путин да не си тегли парите от американските банки за да не рухнат Щатите. Буш се обадил на Путин и го помолил да не си тегли парите. Путин се съгласил, но попитал какво ще получи в замяна, Буш отговорил, че ще получи какво поиска.

Няколко часа по-късно в кабинета на Путин седят и говорят - Путин и Медведев какво да искат от американците. Изведнъж, Путин казал:
-А бе.. дай да ги накараме да си изберат негър за президент и хубаво да се посмеем.











Тагове:   нелепост,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - плитките американски мозъци
09.11.2008 19:32
Стига с тези приказки за плитките американски мозъци. Тука с нашите дълбоки и втори по интелигентност в света мозъци, дето са имали велика култура когато не знам кой си бил говорил само с конете си на немски, та с нашите дълбоки мозъци дори и някой обама не можахме да си изберем, ами втори мандат Сирищника вредителства, вече всичко се омириса на селски нужник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: edinstvena
Категория: Изкуство
Прочетен: 399757
Постинги: 74
Коментари: 648
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031